We are hiring!

Kiinnostavatko mielenkiintoiset asiakasprojektit ja mahdollisuus oppia uutta?

Wanted!

INTEGRAATIO-OSAAJIA

 

Etsimme joukkoomme uusia integraatio-osaajia vakituiseen työsuhteeseen Turkuun, Helsinkiin sekä Tampereelle. Tässä tehtävässä pääset käsiksi monenlaisiin asiakasprojekteihin, joissa määrittelet, suunnittelet, toteutat, asennat sekä optimoit integraatioita asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Tehtävä muovautuu osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti.

Miksi sitten integraatio-osaajaksi? Me uskomme, että integraatioratkaisut muodostuvat tärkeäksi osaksi tulevaisuutta. IoT, API economy ja muut uudet termit tulevat osaksi arkipäivää. Rakennamme integraatioita teknologiasta riippumatta, toimitamme kokonaisratkaisuja, mutta ennen kaikkea teemme todellista lisäarvoa asiakkaillemme. Tuotamme aina asiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja hyödyntämällä digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia. Sinun ei vielä tarvitse olla guru, mutta haluat oppia lisää. Uskomme, että tekemällä oppii. Pääset heti mukaan asiakasprojekteihin.

Toivomme että sinulla on kyky työskennellä itsenäisesti ja myös yhdessä tiimin kanssa. Sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot, sekä asiakaslähtöinen ote tekemiseen. Sujuva kirjallinen sekä suullinen suomen ja englannin kielitaito. Tärkeintä kuitenkin on että olet aidosti innostunut koodaamisesta sekä eri teknologioista ja olet valmis oppimaan lisää. Kehitämme sinusta tulevaisuuden huippuosaajan!

Olemme vakuuttuneita siitä, mitä integraatioiden avulla voi tehdä nyt ja varsinkin tulevaisuudessa!

Me tarjoamme sinulle

Liukuvat työajat

Etätyö -mahdollisuuden

Lounasedun

Modernit työvälineet

Rennon työilmapiirin

P

Työterveyshuollon

Mahdollisuuden erikoistua

Puhelin- ja nettiedun