VISUALISOI INTEGRAATIOSI

Hallitse kaikkia integraatioita tehokkaasti yhdessä näkymässä!

 

}

Reaaliaikainen seuranta

Dashboard on työkalu integraatioiden viestiliikenteen monitorointiin ja valvontaan. Selainpohjaisen työkalun avulla integraatioiden tilaa monitoroidaan reaaliaikaisesti 24/7.

Tehokas virheiden etsintä

Virheet näkyvät helposti omasta näkymästään, riippumatta siitä missä integraatiototeutuksessa tai applikaatiossa viesti on välitetty. Säästä virheiden etsimiseen kuluva aika.

Kustomoitu näkymä

Muokkaa käyttöliittymää tarpeidesi mukaan. Luo omia näkymiä asiakkaille tai projekteille. Seuraa viestien määrää ja tilaa, käsittelyaikoja tai kaikkia näitä.
Valvo koko liiketoimintasi viestiliikennettä. Voit monitoroida kaikkia integraatioita yhden työkalun avulla, olivatpa ne pilvi- tai on premise -toteutuksia.
Raportoi data reaaliajassa monipuolisilla graafeilla. Visualisoi tieto kokonaisvaltaisesti helposti omaksuttavaan muotoon rikkaiden kaavioiden avulla.
Helppo ja tehokas haku avoimella tekstihaulla. Pääset tutkimaan dataa yksittäisen viestin tasolle asti, jolloin virheiden etsiminen on nopeaa ja tehokasta.

Löydä virheet helposti!

s
Reagoi virhetilanteisiin nopeasti. Dashboard näyttää missä integraatiototeutuksessa tai applikaatiossa virhe on tapahtunut. Sitä pääsee tutkimaan viestikenttätasolle asti. Sähköposti-ilmoitusten avulla saat tiedon heti mahdollisista virheistä. Näet helposti missä virhe oli ilman, että joudut käymään tuhansia rivejä koodia läpi. Tämä säästää merkittävästi aikaa ja kustannuksia.

Huomaa poikkeustilanteet ajoissa. Työkalu tarjoaa modernin web-käyttöliittymän IT-tukipalveluiden ja suunnittelijoiden käyttöön. Sen avulla voit seurata viestiliikenteessä tapahtuvia muutoksia, jotka ennakoivat mahdollisia ongelmia tulevaisuudessa. Huomaamalla ja reagoimalla mahdollisiin poikkeavuuksiin ajoissa, vältät haitalliset katkokset liiketoimintaprosesseissa.

 

Haluatko valvoa integraatioitasi paremmin?

Tilaa tästä ilmainen demo yrityksellesi!

Asiantuntijamme pitämä tiivis 20 minuutin mittainen Skype-demo Dashboardin käytöstä ja siitä,

miten voit parantaa integraatioidesi monitorointia ja valvontaa.

Dashboardilla on jo monia tyytyväisiä asiakkaita