Integraatioratkaisut

Nykyisin käytettävä terminologia voi helposti piilottaa alleen käytännön ratkaisut. Puhutaan sitten esimerkiksi IoT:sta, Big Datasta tai API economysta, niin taustalla on aina datan siirtoa paikasta toiseen integraatioiden avulla. Toki datan rikastaminen, analysointi ja hyödyntäminen ovat jatkotoimenpiteitä tälle, mutta integraatio toimii niiden mahdollistajana.

Toteutamme monipuoliset integraatioratkaisut toimialasta riippumatta. Olemme toteuttaneet laadukkaat integraatiot esimerkiksi toiminnanohjausjärjestelmiin (esim. Dynamics AX, IFS, IBS), CRM-järjestelmiin (esim. Salesforce, ServiceCloud, SuiteCRM, SugarCRM), verkkokauppoihin (esim. Magento, Vilkas, WooCommerce), kirjanpitojärjestelmiin (esim. Raindance, Basware FPM, Procountor, Netvisor), pankkijärjestelmiin, dokumenttienhallintajärjestelmiin, työajanseurantaan sekä moniin muihin yrityksen liiketoiminnan kriittisiin järjestelmiin.

Rajapintojen määrien kasvaessa ei ole varaa tehdä viikkojen, saati kuukausien integraatioprojekteja vaan ratkaisuja tarvitaan päivissä. Oikealla integraatioarkkitehtuurilla ja toteutuksilla onkin merkittävä rooli jo nyt, saati tulevaisuudessa. Muutostarpeet voivat tulla eteen hyvin nopeastikin. Modernit integraatiot skaalautuvat liiketoimintasi tarpeisiin ja vaativat vain minimaalista ylläpitoa.

YKSITTÄISTEN INTEGRAATIOIDEN KORVAAMINEN KESKITETYLLÄ RATKAISULLA

Tärkeimmät hyödyt keskitetyn integraatioratkaisun käyttöönotossa ovat lyhyet toteutusajat, parempi tietoturvallisuus ja ylläpidettävyys, sekä keskitetty monitorointi ja valvonta. Keskitetyllä ratkaisulla tavoitetaan parempi vikasietoisuus, laajennettavuus, tehokkuus ja laatu, kuin perinteisissä ns. point-to-point-integraatioissa eli yksittäisissä integraatioissa. Keskitetty ratkaisu on toimittaja-, palvelu- sekä järjestelmäriippumaton ratkaisu, jonka avulla liiketoimintaprosesseja saadaan automatisoitua ketterästi.

Toimintamme lähtökohta on ajatus, miten rakennetaan tulevaisuuden tarpeita tukeva integraatiomalli liiketoimintaprosessin päälle. Valittavan ratkaisun täytyy sopia organisaation ympäristöön ja prosesseihin. Nykytila-analyysin perusteella saadaan kuva prosesseista ja haasteista, jotka toimivat ratkaisun ja kehitystyön pohjana. Toimintamme perustuu ketteriin projektimalleihin. Avaimet käteen -periaatteella asiakas voi ulkoistaa koko integraatioratkaisun meille alkaen arkkitehtuurikartoituksesta ja määrittelyvaiheesta ratkaisun suunnitteluun, toteutukseen sekä ylläpito- ja tukipalveluihin. Lue lisää monitorointityökalustamme täältä.

IoT

IoT (Internet of Things) mahdollistaa erilaisten laitteiden yhdistämisen verkkoon ja niiden välittämän tiedon keräämisen. Modernin integraatioratkaisun avulla luot automatisoituja prosesseja, joiden avulla tietoa voidaan hyödyntää yrityksen palveluissa ja liiketoiminnassa.

EDI

Tilaus-toimitusketjun toimivuus on kriittinen osa monen yrityksen liiketoimintaa. EDI mahdollistaa automatisoidun ja standardoidun tiedonsiirron toimitusketjun osapuolien välillä, minkä ansiosta liiketoimintaprosessit tehostuvat.

API

Hyödynnä yrityksen järjestelmissä oleva tieto jakamalla sitä ohjelmointirajapintojen eli API:ien kautta kumppaneille ja kehittäjille. Yhdistämällä erilaiset alustat ja sovellukset voidaan luoda täysin uudenlaisia liiketoimintamalleja.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää