Integration House Oy

Integration House Oy on integraatio-, raportointi- ja tietokantaratkaisuihin erikoistunut yritys. Yrityksemme syntyi vuonna 2013, kun useampi pitkään eri projekteissa toiminut asiantuntijaorganisaatio sulautui yhteen. Tuotteemme ja palvelumme ovat 100% suomalaista tekoa ja tästä johtuen työllemme on myönnetty myös Suomalaisen Työn Liiton avainlippumerkki.

Olemme yritys, joka koostuu ammattitaitoisista integraatio-osaajista. Satsaamme osaamiseemme erittäin paljon ja lähes kaikki työstävät omia pilottiprojektejaan myös vapaa-aikanaan liittyen integraatioihin. Meille integraatio on siis todellinen intohimo ja haluamme olla alalla edelläkävijä. Testaamme uusia teknologioita ja toteutusmalleja jatkuvasti haluten tarjota asiakkaillemme vaihtoehtoisia ajattelumalleja sekä laajaa näkemystä.

Tuotteemme ja palvelumme ovat moduuleista rakentuvia kokonaisuuksia, joita yhdistelemällä saadaan aikaan niin kustannuksia kuin aikaakin säästäviä ratkaisuja, jotka palvelevat liiketoimintaprosesseja. Haluamme projektiemme olevan täysin läpinäkyviä, jotta asiakkaamme ovat koko ajan tietoisia siitä, mitä tehdään ja missä mennään.

Ammattitaidon lisäksi palvelun sisältö ja asiakkaan tyytyväisyys ovat elinehtojamme. Luomme jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja sekä näkemyksiä ratkaista ongelmat käyttäen moderneja ratkaisumalleja hyväksi. Hyödynnämme myös opittuja työtapoja sekä toimintamalleja voidaksemme tarjota joustavaa palvelua.

Asiakkainamme on sekä julkisia organisaatioita että yksityisiä yrityksiä. Palvelemme yrityksiä koosta riippumatta; pienistä, kotimaan markkinoilla toimivista yrityksistä aina suuriin kansainvälisiin pörssiyhtiöihin. Olemme mukana myös useissa valtion sekä kuntien puitesopimuksissa.

Tiimimme

Jarmo

Toimitusjohtaja

Isto

Teknologiajohtaja

Mikko

Projektipäällikkö

Ari

Aluejohtaja

Katja

Myynti ja markkinointi

Tuomas

Sovellusarkkitehti

Kalle R

Sovellusarkkitehti

Sami

Sovellusarkkitehti

Kari

Sovellusarkkitehti

Marko

Sovellusarkkitehti

Juha P

Sovellusarkkitehti

Jani

Sovellusarkkitehti

Satu

Sovellusarkkitehti

Kalle A

Sovellusarkkitehti

Petri

Sovellusarkkitehti

Viktor

Sovellusarkkitehti

Sampsa

Sovellusarkkitehti

Maarit

Markkinointikoordinaattori

Juha S

Sovellusarkkitehti

Marko L

Sovellusarkkitehti

Tilda

Integraatiokehittäjä

 

Sinun nimesi?

Onko koodaaminen veressä, taittuuko frontti käsissä kuin sula vaha?

Etsimme riveihimme jatkuvasti osaajia joten pistäppä viestiä tulemaan!